en_GBsv_SE

Modern Teknik

Fotografering i 360 HDR.
Det mänskliga ögats kontrastomfång är oöverträffat när det gäller fotografering, vitbalans och kontrastomfång. Med rätt teknik och noggrann mätning vid varje fotograferingstillfälle kan vi idag återskapa samma känsla som det skulle vara att faktiskt vara på plats. För att åstadkomma detta så fotograferar vi i HDR (High Dynamic Range).
Varje 360 graders bild består av 72 exponeringar som gör att vi kan arbeta fram en bilder med en känsla och kvalitet som inte lämnar något att önska.

Visualisera verkligheten
HDR gör det möjligt för oss att visa din miljö som ögat ser den i både skärpa, färger och kontrastomfång.
Vi är säkra på att du lägger stort engagemang i din verksamhet för att skapa en upplevelse utöver det vanliga för dina besökare. För oss är det självklart – du vill visa det som är unikt hos dig och attrahera nya kunder från när och fjärran. Engagemang är också ledordet för att beskriva hur vi arbetar fram era panoramabilder. Vi ser till att detta kommer att speglas i vår fotografering.
I vårt team arbetar utvalda professionella yrkesfotografer som med sin kunskap ge det lilla extra och ser till att fototillfälle skapar bästa stämning.

Fototillfälle och ljus
Vi planerar noggrant varje fotograferingstillfälle efter när är ljuset gynnar era miljöer absolut bäst – passar det att fotografera till exempel entrén eller restaurangen med panoramafönster i skymning eller i gryning eller passar det bäst med solnedgången skinande genom era fönster?
Vill man ha med snö som just har fallit? Vi tittar på datum, väder och väderstreck för att bedöma när fotografering passar bäst.

Responsiva sidor som är anpassade till alla enheter
Vårt system känner av vad du har i din hand och skickar optimerade och anpassade filstorlekar till din enhet. Det innebär att de bilder som skickas till en smartphone är mindre än de som skickas till en surfplatta eller bärbar dator. Förutom att det ger perfekt bildkvalitet oavsett skärmstorlek ger det också snabba hämtningstider.

Vi ser till att det ser bra ut på alla enheter:
• Oavsett skärmstorlek.
• Om du sitter på en mac eller pc.
• Oberoende av webbläsare.
• Det fungerar utmärkt att använda en smart telefon eller läsplatta.

Statistik
När er produktion ligger på plats adderar vi en Google analytics där ni enkelt kan se hur många som besöker din sida och var dom surfar ifrån.

Hosting
Vi har valt att göra det enkelt och tryggt. Vi ansvarar för att rundvandringen kommer på plats
rent tekniskt I våra lösningar ingår det hosting på våra snabba servrar, driftkontroll under första året.
Efter första året har vi förmånliga priser på vidare hosting eller om ni hellre står för den själva.

Kontakta oss