en_GBsv_SE

Ett nytt koncept för nyhetsbrev

Beskrivning av tjänsten
Med vårt nya paket får du större chans att nå dina målgrupper på precis det sätt du själv vill. I vårt paketerbjudande  ingår allt du behöver, till låg kostnad.  Tjänsten är smart, enkel och helt rätt för dig som snabbt vill nå ut med det allra senaste och samtidigt driva trafik till din webbplats.

Det enda du behöver göra är att berätta nyheten för oss. Vi designar nyhetsbrevet med foto och text. Du godkänner och vi skickar ut. Ett samtal och ett godkännande, så är nyheten ute. Vi kan också se till att nyhetsbrevet sprids via sociala medier, som exempelvis Facebook, Twitter och Instagram, samtidigt som brevet går ut. Allt på en gång för största effekt.

Läs om en av våra senaste kunder – Stiftelsen Svensk Industridesign 

Vårt paketerbjudande ger dig möjlighet att ta kommandot över din kommunikation. Nyhetsbrevet ser perfekt ut på alla typer av enheter: dator, mobil eller läsplatta. Vi presenterar statistik som ger dig  kunskap om hur dina kunder agerar, om vad och hur de läser. Till exempel: Vilka och hur många klickar vidare till hemsidan? Läser de flera gånger? Vilken artikel stannar de längst tid på? Information som gör det möjligt för dig att styra upp säljarbete och annan information.

I tjänsten ingår

– Insamling av bildmaterial
– Insamling av text
– Grafisk formgivning av nyhetsbrev
– Responsiv design

– Detaljerad statistik
– Administration av utskicklistor
– Månadsvis utskick av backup
– Integration av Google analytics

Vill du veta mer om vårt nya smarta nyhetsbrev?

Skicka oss ett mail så ringer vi upp dig.

 

Vi skapar grund för att er som kund att synas tydligare genom att driva trafik mellan era olika kanaler.

Idag är det vanligt att en nyhet hamnar antingen på webbplatsen, i ett nyhetsbrev eller på sociala medier och inte på alla plattformar samtidigt. Vår tjänst innefattar att sköta utskick, administration och segmentering av utskicks-listor,  produktion, design och timing på era plattformar och inte bara tillhandahålla en nyhetsbrevs funktion som försvinner utan vetskap vad det ger för resultat. Vi mäter och analyserar vad som händer med all trafik och presenterar det för er.

cloud

Vårt uppdrag

Att skapa en plattform och flöde för återkommande och professionella nyhetsbrev för er som kund. Att hålla en löpande kommunikation med er om tid för nästa brev med önskat innehåll. I samarbete med er leder och strukturerar vi arbetet med er utskickslista eller utskickslistor. Vi ser också till att ni får månads kopior på listorna som en ytterligare säkerhet.

varumarke

Bygg ditt varumärke

Till skillnad från varumärkesbyggande enbart genom din webbplats, så får du en emotionell respons från dina prenumeranter. Brevet skapar ett starkare band till dina kunder, bygger lojalitet genom att du ger dina läsare värdefull information och du har en möjlighet att positionera ditt företag som expert i din bransch.

content

Innehållet är viktigast

Något man aldrig bör göra avkall på är kvaliteten, både på text och layout. Därför är vi ett team med professionella designers, copywriters och skribenter som arbetar med era nyhetsbrev. Öppningsfrekvensen ökar avsevärt om brevet är snyggt, välskrivet och anpassat för webben, och det håller också prenumeranterna kvar i högre utsträckning inför nästa nummer.

responsive

Responsiv design

Vi hjälper dig att skapa en attraktiv design som är responsive och ser perfekt ut på mobiler, plattor och datorer. Viktig idag då 50% av oss idag öppnar nyhetsbrev mobilt. Vi presenterar en layout och design för dig och justerar den ifall det behövs.

traffsakert

Träffsäkert

Vi hjälper dig att filtrera dina utskick så att en viss typ av budskap når en önskad målgrupp, grundat på den särskilda målgruppens intressen och preferenser. Du kommunicerar alltså i större grad med individer och inte med en folkmassa, där varje mottagare känner sig exklusivt utvald.

respons

Mätbar respons

I samma ögonblick en mottagare öppnar e-brevet eller klickar på en länk kommer detta till avsändarens kännedom.
Med vår tjänst följer du realtid hur antalet klick ökar och dra slutsatser kring vad som gick hem och vad som inte fungerade lika bra. Rätt använd hjälper denna information dig att ska mer och mer träffsäkra utskick med finare resultat.

Intressant att veta
– Vi använder oss av verktyget Create and Send som används flitigt av stora verksamheter som Nike, Apple mfl. Create and Send är ett av marknadens mest kompletta verktyg för nyhetsbrev och innehåller all nödvändiga funktioner som behövs.

– I vårt team arbetar dedikerade copywriters och webbjournalister och kvalificerade designers för att leverera bästa läsvärde på nyhetsbrevet.

Kontakta oss