en_GBsv_SE

Funktioner

Redan i standard utförande inkluderar vi de funktioner vi tycker  skapar den bästa upplevelsen för dina online besökare, sedan har vi adderat några till…
Precis som på en webbplats går det addera funktionalitet för att förstärka upplevelsen av en virtuell rundvandring. Här har vi med ord beskrivit medföljande funktioner samt de funktioner som finns som tillval.

Funktioner som är inkluderade som standard.

Responsiv design
Vid leverans är en rundvandring eller en fristående  360 visualisering  fullt kompatibelt med alla nya och äldre plattformar som antingen stödjer flash och/ eller HTML5 och CSS3 och Javascript.
Inga plugin eller ytterligare installationer behövs för att våra produkter ska fungera perfekt. Våra produkter nås oavsett vilken enhet som används.

Statistik
Vi integrerar Google analytics. Du ser enkelt hur lång tid era kunder stannar på er sida.

Drift/ Hosting
Vi tar hand om allt på våra egna servrar. Det underlättar för er. Vi har full koll på drift och kan enkelt uppdatera filer när det behövs. Vi vill att allt ska fungera perfekt. Naturligtvis går det fint att använda era egna servrar.

Navigation
Anpassad och färgjusterad navigation efter er grafiska profil, webbplats.

Socialt
Vi ser till att skapa kanaler till era sociala plattformar.

Tillval – utöka dina besökares upplevelse

Planskiss med navigation – Exempel

Bildgalleri
Ett bra sätt att ytterligare skapa en behaglig bild av ett rum eller en plats är ett fotogalleri. Exempel på hur ett fotogalleri kan se ut finns att här…

Google Maps med navigation. Exempel

Hotspots
Förutom att navigera sig runt 360 miljöer använder man så kallade hotspots. Till dessa kopplar man funktioner på på samma sätt som när man klickar på en bild/ länk på en webbplats.
Ta besökaren direkt till bokningen, e-butiken, visa bildgalleri, veckans meny, video eller dela till facebook, twitter.

Stillbilder
Behöver du uppdatera dina stillbilder? När vi är där kan vi ta hand om det också. Våra fotografer är proffs och levererar bara exakt det ni vill ha.

Video
Vi gör även presentationsfilmer till er befintliga webbplats eller för att addera i er rundvandring.
Våra filmare är yrkeskunniga med decennier av rutin i ryggen.

Kontakta oss