en_GBsv_SE

Nyhetsbrev

Som ett naturligt steg i att driva mer trafik till våra kunders webbplatser introducerar en ny tjänst – nyhetsbrev.

Idag är få webbplatser förunnade spontana besökare.

n av de viktigaste fördelarna med ett nyhetsbrev är möjligheten att leda trafik till din webbplats. Ett e-postmeddelande med länk till webbplatsen kommer avsevärt öka trafiken och vetskapen om er produkt eller tjänst.

Vi hjälper dig att skapa en attraktiv design och ett rikt innehåll som gör att mottagaren vill öppna utskicket, läser innehållet och tar till sig ditt budskap. Vi gör det möjligt för dig att skapa långsiktiga relationer, försäljningstillfällen och kundlojalitet. Vi ser dessutom till att du får statistik och värdefull information om hur många och vem som öppnar, klickar och var någonstans.

Till skillnad från varumärkesbyggande enbart genom din webbplats, så får du en emotionell respons från dina prenumeranter. Brevet skapar ett starkare band till dina kunder, bygger lojalitet genom att du ger dina läsare värdefull information och du har en möjlighet att positionera ditt företag som expert i din bransch. Du kan till exempel bifoga frågeformulär där mottagaren snabbt och effektivt svarar på frågor om ditt brev eller företagets produkter.

Läs och se exempel här

Kontakta oss